OM MIG


 
 

København er en fantastisk by. Sådan skal det også være i fremtiden, og derfor stiller jeg op til Københavns Borgerrepræsentation.

Jeg er født og opvokset i Aarhus, har en dansk mor og en tanzaniansk far. Jeg flyttede til København for fem år siden og bor nu i en ungdomsbolig på Nørrebro. Til dagligt læser jeg på Kunstakademiets Arkitektskole, hvor jeg i gang med min kandidatuddannelse.

Jeg er gået ind i politik, fordi jeg vil gøre en forskel.

Det lyder nok meget banalt, men jeg har det sådan, at man ikke bare kan stå på sidelinjen og være utilfreds. Sådan har jeg altid haft det. Derfor har jeg også altid søgt indflydelse, hvor end jeg har været, og hvad end jeg har lavet, for at ændre på de uretfærdigheder og problematikker, jeg har mødt på min vej.  

Jeg har i de sidste mange år lagt mine kræfter i den socialdemokratiske studenterforening Frit Forum, de seneste år som formand for lokalafdelingen i København, hvor vi har kæmpet for de studerendes forhold i dagligdagen og på uddannelsesinstitutionerne.

Men jeg har mere på hjerte, og det er derfor, at jeg stiller op til Borgerrepræsentationen.

Min drøm er at skabe et bedre København og et bedre samfund. Gør noget ved de ting, som jeg mener er forkerte og som ødelægger vores by.

Derfor vil jeg kæmpe for et socialt og retfærdigt boligmarked, der i fællesskab med en stærk folkeskole kan sikre et København for de mange – ikke de få. Derfor jeg vil kæmpe for et København, som er grønnere. Derfor vil jeg kæmpe for et renere København, der ikke har den massive luftforurening i byen, der skader vores helbred og vores miljø.

Jeg mener, at vores København skal være en foregangsby i et foregangsland. Derfor vil jeg vil skabe et grønnere by i et rødt København.

MAR.jpg