Ungdomsboliger

 

København skal være en by for os alle. For gamle såvel som unge. Lige nu kommer der flere unge til byen end vi kan huse. Det skal der laves om på, og der kan ungdomsboliger være svaret. Derfor vil jeg kæmpe for billige ungdomsboliger til de mange studerende.

 

Landets mange unge og studerende er vores fremtid, og derfor skylder vi dem at hjælpe dem på vej frem for at bremse dem. Det er ekstremt hårdt at opretholde et højt fagligt niveau på sin uddannelse, hvis man samtidig skal bekymre sig om, hvor man skal sove. Jeg har selv prøvet det. Helt basale ting som et sted at bo til borgerne er et ansvar, som man som kommunalpolitiker skal tage alvorligt.

 

Jeg vil styrke muligheden for at bygge ungdomsboliger, så vi giver den unge generation de forudsætninger de har brug for, for at kvalificere sig til at overtage samfundsansvaret og løfte fremtidens samfund i en solidarisk retning. Jeg ønsker et København, der som Aalborg og Odense kan garantere tag over hovedet, til de studerende der kommer til.